HEALTH

Erkende complementaire zorg
Je gezondheid is je meest kostbare bezit. Een totaalaanpak naar optimale gezondheid in 100 dagen!

Aan de slag met de App ‘Drie Batterijen® methode’

Een totaalaanpak naar optimale gezondheid

Steeds meer mensen hebben last van van chronische aandoeningen en stress gerelateerde klachten als:

 • hoofdpijn;
 • gewrichtsklachten;
 • schouder-, rug- en nekklachten;
 • ontstekingen;
 • slapeloosheid;
 • restless legs;
 • vermoeidheid (burn-out);
 • ademhalingsmoeilijkheden;
 • spanning- en concentratieproblemen;
 • klachten spijsvertering;
 • huidklachten.

De reguliere gezondheidszorg is slechts beperkt in staat hiervoor een oplossing te bieden. Reguliere zorg komt namelijk vooral in actie als de ziekte al is opgetreden. Met medicatie worden de symptomen bestreden, zonder de dieperliggende oorzaken aan te pakken.

“Herstel je balans: ontspan, eet, beweeg en groei”

MeerVitaal.nu is een erkende, natuurgeneeskundige praktijk (zie rechter balk). Natuurgeneeskunde is een geneeswijze die uitgaat van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, met aandacht en bewustwording voor wat bijdraagt aan gezondheid en welbevinden. Daarbij wordt niet alleen de klacht behandeld, maar de gehele mens.

De werkwijze van MeerVitaal.nu laat zich het best omschrijven als ‘een totaalaanpak naar optimale gezondheid’. Gericht om de kern van het probleem aan te pakken in plaats van symptoombestrijding. Klachten worden gezien als een alarmsignaal dat er (onbewust) te diep uit de fysieke, emotionele en/of mentale reserves is geput. Volgens oosterse natuurgeneeskunde (TCG) is er sprake van storingen en blokkades in het energiesysteem.

Jezelf weer opladen in 100 dagen

Op ontspannen wijze leer je in 100 dagen de drie-eenheid van handelen, voelen en denken zelf te versterken. Een integrale aanpak om je balans te herstellen. Je ontdekt wanneer je ‘drie batterijen’ leeglopen door alles wat energie kost, en je bent in staat ze weer op te laden door alles wat energie geeft.

Afhankelijk van de hulpvraag worden er gemiddeld 10 bijeenkomsten gepland (60 min.). Na een uitgebreide intake (120 min.) vinden er wekelijks bijeenkomsten plaats, na verloop van tijd wordt de tijd tussen de bijeenkomsten steeds langer. Naast westerse positieve psychologie staan oosterse natuurgeneeskundige hulpmiddelen centraal: gezondheidsoefeningen (qigong), acupunctuur, voeding en mentale training.

Genezen doe je echter binnen jezelf. MeerVitaal.nu is bedoeld voor mensen die verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gezondheid en 100 dagen willen werken aan onbewust aangeleerd ziekmakend gedrag.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op per mail of vul het invulveld in op de contactpagina: Klik HIER

Meet en verbeter je prestaties met de Drie Batterijen® app. Gratis testversie!