Over KEIKO

Boost your batteries!

“KEIKO® Health & Performance Center helpt iedereen – van jong tot oud – zijn of haar ‘drie batterijen’ op te laden: Denk-, Gevoels- en Lichaamskracht. Na 100 dagen sta jij met meer plezier en ontspanning, krachtiger en vitaler in het leven. Enkele duizenden (!) mensen gingen je voor, waaronder vele topsporters, leerkrachten, justitiemedewerkers en kinderen!”

1. [Interview met Jan Sleijfer Podacast Inner Expedition (56 min): Luister HIER]
2. [Interview met Jan Sleijfer op MeerRadio (15 min): Luister HIER]

KEIKO betekent in het Japans letterlijk ‘trainen’, van goed naar beter. KEIKO® Health & Performance Center is opgericht in 2005 en zowel geregistreerd als erkend complementair zorgverlener (RBCZ) als geaccrediteerd lid van de vereniging voor sportpsychologie in Nederland (VSPN). Onze werkwijze komt voort uit het beste uit twee werelden: evidence-based sport- en prestatiepsychologie (Westers) én de traditionele Chinese natuurgeneeskunde (Oosters).

Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens kwaliteiten heeft om zich te ontwikkelen en eigen dromen waar te maken. Voor de een betekent dit een ‘gouden medaille op de olympische spelen’, voor de ander een ‘succesvolle carrière in het bedrijfsleven’ en voor weer een ander ‘een weerbaar en gezond (kinder-)leven zonder stress’.

Wilt u weten wat KEIKO Health & Performance Center met haar mentale trainingsprogramma’s in de SPORT, op SCHOOL, op het WERK en in het LEVEN voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina van deze website of bel direct met drs. Jan Sleijfer: tel. 06 45 18 13 80.

NLsportpsycholoog met experiment Denkkracht

Meet en verbeter je prestaties met de Drie Batterijen® app. Gratis testversie!